Bio

Michiel Cnudde, geboren en getogen in het Westvlaamse Waregem, is ondertussen een vaste waarde in het DJ-cirquit. Aan zijn 15 mixte hij zijn eerste plaatjes in de lokale caf├ękes van Waregem en omstreken en binnen de kortste keren werd hij een graag geziene gast op fuiven en in clubs. Na amper anderhalf jaar sleepte hij de eerste plaats op een DJ-contest in de wacht, waarna er nog zes volgden. Door een onafhankelijke organisatie werd hij, gekozen uit 250 kandidaten, gekroond tot Beste DJ van Vlaanderen, waarna hij furore maakte in het zonnige Lloret De Mar.
Ondertussen, aan de bloeiende leeftijd van 25, speelt hij zowat alle grote clubs en fuiven plat, en begint de producer in hem langzaam maar zeker ook tot leven te komen. Hij bezit de unieke eigenschap om 2 platen aan een razend tempo naadloos in elkaar te breien, en gecontroleerde stunts met break- en hoogtepunten tot een goed einde te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>